ikkunamarkiisit

IKKUNAMARKIISIT

Meillä Suomessa liiankin vähälle huomiolle jäänyt erinomainen aurinkosuoja. Nimensä mukaisesti ikkunoita suojaava markiisi, joka rakennuksen värimaailmaan sopivalla kankaalla tuo mukavan lisän koko julkisivuun. Ikkunamarkiisi sopii erityisesti pienten ja keskisuurten ikkunoiden suojaamiseen. Se on hyvä tuote myös projekti- ja toimitilakohteisiin.

Ikkunamarkiisia saa joko avonaisena tai koteloituna, ja se voidaan toimittaa nauha-, veivi- tai moottorikäyttöisenä. Moottorikäyttöiset mallit voidaan varustaa tuuli- ja aurinkoautomatiikalla.

Satoja kangasvaihtoehtoja.

TERASSIMARKIISIT

Tuskin missään aurinkosuojatuotteessa on niin suuri valinnanvara erilaisia vaihtoehtoja kuin terassimarkiisissa. On perinteistä avomarkiisia, osittain koteloitua markiisia ja täyskasettiversioita. Nivelvarsia on normaaleja, ristikkäisvarsia ja jopa teleskooppivarsia, jousikuormitusta säädetään vaijereilla, hihnoilla tai ketjulla. Kallituskulman säätöön on erilaisia vaihtoehtoja. Käyttötapoja on veivikammesta mobiiliohjaukseen. Kangasvalikoima on lähes loputon.

Markiisia voidaan varustella muun muassa katospellillä, tuulitukivarsilla, etukankaalla, valoilla, lämmittimillä ja erilaisilla automatiikoilla.

Ja jotta ei menisi liian helpoksi, niin valmistajia on paljon ja kauppiaita vielä enemmän.

Ei siis ihme, että asiakkaan on vaikea valita juuri omiin käyttötarpeisiin sopiva tuote. Siksi suosittelemmekin kääntymään asiantuntevan ammattilaisen puoleen, jolla on kokemusta ei vain myynnistä vaan myös asennuksesta ja käytettävyydestä monipuolisissa kohteissa.

KATOSMARKIISIT

Useampien yksiköiden yhteenlitettävyyden ansiosta katosmarkiiseilla voi suojata suuriakin alueita paahteiselta auringolta tai sateelta. Katosmarkiisit kestävät myös suurempaa tuulikuormaa kuin terassimarkiisit. Näiden ominaisuuksien vuoksi ne ovat erityisen suosittuja ravintoloiden terassien suojauksessa. Yhdistettynä sivuseiniin tai tuulisuojiin niiden avulla saadaan erittäin viihtyisiä kesähuoneita myös yksityiskoteihin. Osa katosmarkiisimalleista voidaan sijoittaa myös avoimeen tilaan, sillä itsekantavan rakenteensa ansiosta ne eivät tarvitse rakennuksen seinä- tai kattopintoja kiinnityspisteiksi.

Katosmarkiiseja voidaan käyttää myös sisätilojen viilennykseen. Esimerkiksi lasikattoiset tilat kuumenevat kesäisin usein sietämättömän kuumiksi, ja katosmarkiisit ovat ratkaisu tähänkin ongelmaan. Sekä lasituksen ylä- että alapuolelle löytyy hyviä vaihtoehtoja.

KORIMARKIISIT

Niin kutsutut korimarkiisit ovat parhaimmillaan liike- ja mainoskäytössä. Aurinko- ja sadesuojan lisäksi ne ovat erinomaisia katseenvangitsijoita julkisivussa, ja näin tärkeä osa yrityksen mainonnassa ja brändimielikuvan luomisessa.

Tämä markiisityyppi mahdollistaa myös erittäin laajan personoinnin, sillä niin markiisin koko, muoto, materiaali, väri kuin mahdolliset painatuksetkin ovat vapaasti valittavissa. Tästä markiisityypistä saa todella oman yrityksen näköisen aurinkosuojan.

korimarkiisit