aurinkovarjo

AURINKOVARJOT

Aurinkovarjoja on pääasiassa kahta tyyppiä, keskimastolla tai sivumastolla varustettuja. Itse varjo voi olla pyöreä, neliskanttinen, suorakaide tai kolmio. Tarvittaessa varjo voidaan tehdä myös asiakkaan mallin mukaan mittatilauksena. Ammattikäyttöön soveltuvilla varjoilla voidaan kattaa laajoja alueita ja ne kestävät erinomaisesti tuulta.

Teleskooppisella avausmekanismilla varustetun aurinkovarjon alta ei tarvitse siirtää kalusteita pois kun varjoa avataan tai suljetaan. Varjo voidaan kiinnittää joko kiinteästi esimerkiksi betoniin valettuun jalkaosaan, pultata kiinni terassipintaan tai asentaa liikutetavaan jalkaan. Varjoa voidaan varustella lämmittimillä, valoilla ja kaiuttimilla.

Kankaisiin voidaan tehdä myös painatuksia. Aurinkovarjot soveltuvat loistavasti yrityskäyttöön kuten kahviloiden, ravintoloiden ja hotellien terasseille, mutta ovat hyvä valinta myös kotiterassille erityisesti silloin, kun rakennuksen pintaan ei voida tai haluta kiinnittää aurinkosuojaa.

AURINKOPURJEET

Aurinkopurjeella voidaan kattaa todella isoja tiloja, jopa 250 yhdellä purjeella. Purjemalleja on useita, ja tarvittaessa purje voidaan tehdä mittojen mukaan juuri tiettyyn terassiin sopivaksi. Purjeenkankaan nurkkiin on ommeltu D-renkaat, joiden kiinnityspisteinä voidaan käyttää rakennuksen pintoja ja/tai erillisiä mastoja. Yrityskäyttöä ajatellen purjeisiin voidaan tehdä painatuksia.

TERASSILÄMMITTIMET

Laadukkailla säteilylämmittimillä jatkat terassikautta aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Lyhytaaltoiseen infrapunatekniikkaan perustuvat lämmittimet tuottavat heti lämpöä, kun ne käynnistetään. Ne eivät myöskään lämmitä tarpeettomasti ympäröivää ilmaa vaan kohteensa, jonka vuoksi ne ovat edullisia käyttää myös ulkotiloissa. Lämmittimet ovat myös hajuttomia ja äänettömiä sekä edullisempia käyttää kuin esimerkiksi kaasulämmittimet.

Lämmittimet soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Osaa lämmitinmalleista voidan ohjata myös bluetooth-yhteyden kautta esimerkiksi mobiililaitteen välityksellä.

TERASSILÄMMITIN