rullakalterit markeasy

RULLAKALTERIT

Rullakalterit tarjoavat kustannustehokasta suojaa omaisuudelle varkauksia ja ilkivaltaa vastaan.

Ne toimivat myös tilanjakajina esimerkiksi kauppakeskuksissa, säilyttäen kuitenkin näkyvyyden tiloihin myös kalterin ollessa kiinni. Yleisimpinä käyttökohteina kauppakeskusten lisäksi ovat liikehuoneistot, apteekit, ravintolat, näyteikkunat ja lastauslaiturit. Kalterit valmistetaan laadukkaasta alumiiniseoksesta, joten ne kestävät käyttöä myös ulkotiloissa.

Käyttötavaksi voidaan valita joko käsiveivi tai moottori. Moottorikäyttöisiä kaltereita voidaan ohjata painokytkimellä, avainkytkimellä tai kauko-ohjaimella. Rullakalteriin saa lisävarusteena muun muassa suojakotelon, hätäveivin, turvareunan ja keskipakojarrun.

UMPISÄLERULLAIMET

Toiminta- ja käyttöperiaatteeltaan hyvin samankaltainen tuote kuin rullakalteri, mutta tässä tuotteessa säleprofiili on umpinainen. Tämä rakenne luo näkösuojaa ja mahdollistaa uretaanitäytteiset profiilit. Täytetty profiili suojaa auringon säteilyltä ja antaa lisäeristystä myös kylmyyttä ja melua vastaan. Yleisimpinä käyttökohteina esimerkiksi asiakaspalvelupisteet, kioskit, kahvio- ja tiskilinjastot sekä autokatokset.