sälekaihtimet markeasy

METALLISÄLEKAIHTIMET

Tämä aurinkosuojien alumiinista valmistettu klassikko on saatavilla lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla väreillä. Laajan varastovärivalikoiman lisäksi säleet voidaan polttomaalata asiakkaan haluamalla värillä.

Säleleveydet 16, 25, 35 ja 50 mm.

Vaihtoehtona rei’itetty säle, joka tarjoaa suljettuna näkösuojaa, mutta päästää myös valoa lävitseen sisätiloihin.

Saatavilla myös pimentävämpi Nohole versio, jossa vakiomalliin verrattuna säleet ovat hieman lähempänä toisiaan ja säleissä olevat nostonarureiät jäävät suljettaessa piiloon toisen säleen taakse.

Perinteisten säätimien lisäksi saatavilla integroiduilla säätimillä. Tässä mallissa vetonarut ja säätötangot eivät kulje huoneen puolelle, mutta sälekaihdinta voidaan silti ohjata pienellä säätimellä, joka on kiinnitetty ikkunakarmiin huoneen sisäpuolelle. Erittäin tyylikäs ja huomaamaton ratkuisu, joka sopii myös minimalistiseen sisustukseen.

Manuaalisten käyttötapojen lisäksi myös perinteiset sälekaihtimet saa moottoriohjauksella.

PUUSÄLEKAIHTIMET

Puusälekaihdin huokuu lämpöä ja tunnelmaa. Aitona luonnonmateriaalina sopii hyvin arvokkaaseen ympäristöön. Usein käytetty myös ravintoloissa, joihin on haluttu luoda lämmintä ja viihtyisää ilmapiiriä. Tästä todella monikäyttöisesti kaihtimesta löytyy sopivia malleja myös kosteisiin tiloihin ja jopa saunaan. Värivaihtoehtoina luonnolliset sävyt ja pintakäsitelty puu. Säleleveydet 25, 35 ja 50 mm.

JULKISIVUKAIHTIMET

Nimensä mukaisesti useimmiten lasipinnan ulkopuolelle asennettava kaihdin. Sopivat erityisesti kohteisiin joissa valon määrää, heijastusta ja lämpötilaa halutaan säädellä tarpeen mukaan.

Parhaimmillan moottoroituna ja aurinko/tuuliautomatiikalla varustettuna, jolloin se on esimerkiksi toimitiloissa huoleton käyttää.